Počele prijave za ovogodišnji turnir Kutija šibica

Počele prijave za ovogodišnji turnir Kutija šibica

Danas su počele prijave za ovogodišnje izdanje tradicionalnog malonogometnog turnira Kutija šibica 2016.koji će se igrati u Zagrebu u studenom i prosincu ove godine uz nikad veći ukupni nagradni fond od 300.000,00 kuna

Malonogometni turnir Kutija šibica 2016. tradicionalni je turnir koji promovira naraštaje nogometnih zaljubljenika, amatera i profesionalaca. Riječ je o turniru koji spaja sve generacije, sve haklere, malonogometne heroje svojih ulica i kvartove i njihove prijatelje koji su odrastali s turnirom, postali profesionalci, reprezentativci i igrači velikih europskih klubova. Od svog osnutka daleke 1971. do danas turnir fascinira svojom posebnošću i jedinstvenom nogometnom filozofijom koja zrači emocijama i ponosom.

Prijave za sve turnire „Kutija šibica 2016.“ traju od 02. do 11. studenog, a moguće su izravno u Domu sportova ili putem web stranice. Turnir će se odigravati u gradskim dvoranama: Domu sportova – dvorana 2, SD Trešenjevka – Kutija šibica, SD Trnsko, SD Peščenica, SD Dubrava i SD Sutinska vrela.

Izvlačenje prijavljenih parova održat će se 17. studenog, a prve utakmice igraju se već 26. studenog.

Prošlogodišnje izdanje Kutije šibica okupilo je 203 prijavljene momčadi, a sam turnir je pratilo više od 20.000 gledatelja. Atmosferu s prošlogodišnje Kutije šibica 2015. možete pogledati i u videu ovdje.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.