Počelo MEVZA prvenstvo za mlađe dobne kategorije

Počelo MEVZA prvenstvo za mlađe dobne kategorije

I dok se naše seniorke još zagrijavaju za početak kvalifikacijskog turnira za odlazak na Olimpijske igre naši mlađi uzrasti brane boje Lijepe naše na odbojkaškim terenima Hrvatske, Mađarske i Slovačke.
Jučer je bio prvi dan MEVZA prvenstava gdje su naši kadeti i kadetkinje u Šibeniku otvorili jutarnjim pobjedama nad reprezentacijama Austrije. Nažalost kasnije su obje reprezentacije upisale poraz protiv mađarske ekipe, te su prvi dan natjecanja završile na trećem mjestu.
Juniori su u Slovačkoj također startali pobjedom i to protiv ekipe Mađarske, što je novoizabranom izborniku Marinu Ivaniću dalo uvid u razinu sposobnosti mladih igrača. Susret s reprezentacijom Češke nije počeo dobro, te je utakmica okončana porazom od 3:0.
Dragan Salapura, izbornik naše ženske juniorske reprezentacije koja je na prvenstvo otišla oslabljena za tri standardne prvotimke, definitivno se našao pred najtežim zadatkom. Prvi dan završio je s dva poraza, ali pred njima su još dva dana natjecanja i dovoljno prilika za popravak.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.