Počelo zagrijavanje za navijačko ludilo: Otvorena navijačko-zabavna zona “Brazil u Dubrovniku“

Počelo zagrijavanje za navijačko ludilo: Otvorena navijačko-zabavna zona “Brazil u Dubrovniku“

Taraca tvrđave Revelin zasigurno je jedna od najljepših navijačko zabavnih zona sa impozantnim pogledom na staru jezgu Dubrovnika i atraktivnim uređenjem, a kako su se gosti zabavili i zagrijali za nadolazeće Svjetsko prvenstvo pogledajte u fotogaleriji

Culture Club Revelin otvorio je vrata svoje tarace i to glazbeno- scensko navijačkom manifestacijom “Brazil u Dubrovniku” uz praćenje prijateljske utakmice između Hrvatske i Australije, u petak, 6. lipnja.

Za generalnu probu uoči velikog sraza sa Brazilom naši nogometaši snage su odmjerili s Australijom i upisali pobjedu od 1:0. Tom prigodom Culture Club Revelin organizirao je pravi navijačko glazbeno scenski show na taraci tvrđave Revelin, kao uvertiru u bogat zabavno navijački program za vrijeme trajanja svjetskog prvenstva u nogometu.

Posjetitelji su mogli uživati u scensko-glazebnom showu, nagradnim i društvenim igrama sa privlačnim nagradama. Za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu, koji su i sami htjeli aktivno sudjelovati bio je organiziran turnir u stolnom nogometu. Kako je utakmica počela tek iza 1 ujutro glazbeno scenski show zabavio je goste do početka utakmice i potakao njihov navijački duh.

Taraca tvrđave Revelin zasigurno je jedna od najljepših navijačko zabavnih zona sa impozantnim pogledom na staru jezgu Dubrovnika i atraktivnim uređenjem, a kako su se gosti zabavili i zagrijali za nadolazeće Svjetsko prvenstvo pogledajte u fotogaleriji.

 

 

 

 

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.