Pod geslom “Svi za jednoga jedan za sve” ragbijaši stigli do pobjede na Europskom

Pod geslom “Svi za jednoga jedan za sve” ragbijaši stigli do pobjede na Europskom

Foto: Pobjeda na Euru pod geslom "Svi za jednoga jedan za sve" /HRS

Hrvatska ragbi 7 reprezentacija završila je nastup na Europskom prvenstvu divizije 1, u kojemu se nalaze reprezentacije treće jakosne skupine te je uz pet pobjeda i jedan poraz trijumfalno došla do prvog mjesta i od sljedeće godine izborila ulazak u višu diviziju.

Naši reprezentativci ‘lavovski’ su se borili i svladali  protivnike i to redom Tursku, Norvešku, Bugarsku, Mađarsku. U tom nizu protivnika jedini ubilježeni poraz bio je onaj protiv Luksemburga, no iskupljenje naših je došlo u finalu kad su ponovno snage odmjerili, a ovaj put deblji kraj izvukao je ipak Luksemburg. Utakmica je završila pobjedom Hrvatske (45:14) i time je vratila za poraz u skupini te zasjela na zasluženo prvo mjesto.

Najboljim igračem prvenstva proglašen je  kapetan Vedran Antić, koji je svoju nagradu predao suigraču Niku Jurišiću rekavši: “Nik je po meni bio najbolji igrač ovog turnira, pravi vođa ekipe i čovjek koji nam je donio toliko željeni trofej. Pohvale cijeloj ekipi, atmosfera je bila odlična i izvrsno smo se slagali – svi za jednoga, jedan za sve.“

Čestitke mušketiri!

Foto: kapetan Vedran Antić (lijevo), Nik Jurišić (desno).

Foto: kapetan Vedran Antić (lijevo), Nik Jurišić (desno) /HRS Facebook

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.