Podravka pretrpjela prvi domaći poraz

Podravka pretrpjela prvi domaći poraz

Lokomotiva je pobijedila Podravku rezultatom 16:15.

Odigran je hrvatski ženski rukometni derbi, utakmica između Lokomotive i Podravke, a ovoga su puta na kraju spretniji bili domaćini, nanijevši tako hrvatskim prvakinjama prvi ovosezonski prvenstveni poraz.

Od početka su utamice rukomtašice Lokomotive vodile –  Kalaus, Debelić i Oremović u prvih su nekoliko minuta pogađale za 3;0, a do prvog izjednačenja (i vodstva) gošće iz Koprivnice dolaze u 19. minuti kad Nikišć pogađa za 6:6, a Milošević i 6:7.

Deset minuta do kraja rezultat je bio izjednačen, a zbila se tada vrlo zanimljiva situacija – devet sljedećih minuta mreže su mirovale, da bi Kalaus u predzadnjoj minuti dovela Lokomotivu u vodstvo, Podravka netom kasnije izjednačila, a Marija Ljubičić prvim pogotkom na utakmici postavlja 16:15. Koprivničake imaju još jedan napad, no Vidak griješi i slavlje lokosica može početi.

Naefikasnije u redovima pobjedničkog sastava bile su Ana Debelić i Dora Kalaus, dok su Podravku predvodile Ana Nikšić i Ekaterina  Nemeškalo. Marina Razum sakupila je između vratnica 13 obrana, dok je osam lopti obranila Ivana Kapitanović.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.