Pogledajte spektakularan video kojim je Inter dočekao Vrsaljka

Pogledajte spektakularan video kojim je Inter dočekao Vrsaljka

Neke stvari radiš jer vjeruješ u njih, neke jer ti daju nadu. Radiš ih... jer to želiš. Neke stvari radiš jednostavno jer je to sudbina. Naš grad. Tvoja sudbina, riječi su kojima je Inter dočekao Šimu Vrsaljka.

Foto: Inter / Facebook

Šime Vrsaljko u Interu je dočekan kao velika zvijezda, jedno od pojačanja koje će ‘nerazzurre’ voditi prema borbi za naslov s Juventusom, a koliko doista znači milanskom velikanu jasno pokazuje i veličanstveni video dobrodošlice.

Inter je na svojim službenim stranicama objavio fantastičan spot kojim su svojem novom desnom beku pokazali što doista znači kad postaneš igrač tako velikog kluba.

Spektakularan uradak dostojan najavnih špica u skupim hollywoodskim filmovima zapravo je priča kroz Vrsaljkove brojne tetovaže sa zaključkom: ‘Inter je tvoja sudbina’. Na kraju je u videu otkrivena i jedna od njegovih najvećih tetovaža, Posljednja večera, koja krasi jednu od milanskih crkvi pa Inter u potpisu videa objavljenog na njihovim društvenim mrežama dodaje: Naš grad je već Šimina druga koža.

‘Neke stvari radiš jer su ti izazov. Neke samo da se igraš, a druge iz ljubavi. Radiš ih da ne zaboraviš, da se podsjetiš, radiš ih zbog sebe, ali i zbog drugih. Neke stvari radiš jer vjeruješ u njih, neke jer ti daju nadu. Radiš ih… jer to želiš. Neke stvari radiš jednostavno jer je to sudbina. Naš grad. Tvoja sudbina’, riječi su kojima u videu najavljuju dolazak Vrsaljka.

A sve to nije moglo proći bez komentara njegovih prijatelja i kolega iz reprezentacije. Jedan od onih koji je Šimi čestitao na svoj način je Vedran Ćorluka.

– Joj da je Zečić uz ovaj video. Bravo, brate – napisao je Ćorluka, a Šime mu odgovorio:

– Onda bi sigurno ti i ja u duetu bili.

www.24sata.hr/sport

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.