Pogledajte tko su najveći kandidati za novog izbornika košarkaške reprezentacije!

Pogledajte tko su najveći kandidati za novog izbornika košarkaške reprezentacije!

Jasmin Repeša/www.hks-cbf.hr

Nakon minimalne i teško izborene pobjede hrvatske košarkaške reprezentacije nad Nizozemskom u četvrtom kolu kvalifikacija od 82:78, naši košarkaši ostali su u igri za drugi krug kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Izbornik Ivica Skelin platio je danak loših igara otkazom, no nameće se pitanje tko će biti njegov nasljednik. Među kandidatima, tri imena najviše se spominju, a to su Andrea Trinchieri, Jasmin Repeša i Dražen Anzulović.

Jasmin Repeša je iskusni i dobro nam poznati trenerski lisac, koji nekako i najviše ima podršku upravo navijača, jer oni smatraju da bi nas baš on mogao odvesti na Mundijal, kao što je to i činio više puta.

Kada je riječ o Draženu Anzuloviću, treba spomenuti da je on još 2009. godine trebao postati izbornik, no Danko Radić odlučio se povjerenje ukazati Josipu Vrankoviću. Naposljetku, dolazimo do Andree Trinchierija, Talijana i najveće želje predsjednika Stručnog savjeta Dina Rađe.

Svakako, bit će zanimljivo vidjeti kome će vodstvo Saveza dati povjerenje i tko će od njih trojice postati izbornik Hrvatske, a ukoliko se čelnici ne slože, nije isključena ni opcija da Dino Rađa odstupi s mjesta predsjednika Stručnog savjeta.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.