Pogledajte zanimljiv fotosession hrvatskih vaterpolista

Pogledajte zanimljiv fotosession hrvatskih vaterpolista

Zgodni vaterpolisti posljednjih su dana odradili brojna snimanja za medije

Anđelo Šetka

Hrvatski vaterpolski reprezentativci pravo su osvježenje u vrućim ljetnim danima. Savršeno građeni ljepotani u centru su pažnje gdje god se pojave, a posljednjih dana na pripremama u Rijeci njihovi su naporni treninzi pravi melem za oči brojnih znatiželjnika. Barakude se pripremaju za Europsko prvenstvo koje se u Budimpešti igra od 13. – 27. srpnja.

– U tijeku smo završnih priprema pred odlazak u Atenu na još jedan pripremni turnir te skorašnje Europsko prvenstvo. Posljednjih se dana u Rijeci i Opatiji osjećamo sjajno iako su treninzi naporni i zahtjevni, a podrška naših navijača je zaista dobar poticaj da dajemo sve od sebe i pokušamo ostvariti što bolji rezultat u Budimpešti, izjavio je Luka Bukić.

Zgodni vaterpolisti posljednjih su dana odradili brojna snimanja za medije, a njihovi uobičajeni kondicijski treninzi, pod vodstvom jednog od najboljih kondicijskih trenera današnjice Pere Kuterovca, atraktivni su za brojne fanove s kojima su podijelili i nekoliko fotografija snimljenih na bazenu Kantrida.

– Pozivamo sve ljubitelje vaterpola da nas dođu podržati u Mađarsku koja je zaista blizu. Igrati za domovinu poseban je osjećaj i odgovornost a želja za osvajanjem novih medalja u nama je veća nego ikad!, izjavio je reprezentativac Anđelo Šetka.

Vaterpolisti su nedavno zajedno s navijačima snimili kampanju Hvala Vam a ovog ljeta uz Europsko prvenstvo hrvatske vaterpoliste očekuje i Svjetski kup u Almatyu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.