PoKRENI proglašen najboljim sponzorskim projektom u Hrvatskoj

PoKRENI proglašen najboljim sponzorskim projektom u Hrvatskoj

PoKRENI je inicijativa nastala s ciljem pokretanja promjena i poticanja na usvajanje zdravih navika koje su temelj za kvalitetniju budućnost.

foto: http://www.pokreni.hr

Projekt PoKRENI, kojeg više od tri godine provodi osiguravajuće društvo GRAWE Hrvatska d.d., na SPORTO konferenciji održanoj 16. studenog u Portorožu u Sloveniji, dobio je priznanje za najbolji hrvatski projekt na području sportskih sponzorstava. Time se PoKRENI izravno kvalificirao na natjecanje koje organizira European Sponsorship Association (ESA) za nagradu »Best of Europe« u kategoriji najbolji sponzorskih projekata u Europi.

Nagrade SPORTO savršeno ilustriraju sposobnost brendova, nositelja prava i agencija da ostvare strateške ciljeve kompanije u regiji kao i da postanu najbolji primjeri iz prakse u tom području. Raspon, iz cijele Adria regije, obuhvaća integrirane programe koji snažno povezuju brend s fanovima uvezujući strast prema globalnom sportu s lokalnim aktivnostima, od kampanja zdravog življenja pa sve do poticanja direktne prodaje, targetirajući sve dobne skupine – od vrlo mlade pa sve do starije i zrelije publike.

“Cilj naše inicijative PoKRENI jest zaista ono što i samo ime govori – pokrenuti, bilo da se radi o pokretanju nekoga da čini dobro za sebe, pokretanju na ostvarenje snova, ostvarenje ciljeva odnosno pokretanju pozitivne promjene na koji god način možemo i znamo. Stoga je priznanje struke na regionalnoj razini za nas veliko postignuće koje nam pokazuje da idemo u dobrom smjeru i pokreće nas da i dalje ulažemo u sport i aktivnosti kojima pridonosimo dobrobiti i pojedinaca, ali i čitave zajednice”, rekla je Sanja Gržetić, voditeljica Odjela za korporativne komunikacije i marketing u GRAWE Hrvatska d.d.

Prijave u svim kategorijama SPORTO nagrada pregledane su i ocijenjene prema unaprijed definiranim kriterijima u bliskoj suradnji s ESA (European Sponsorship Association), međunarodnim stručnim vijećem na čelu s predstavnikom ESA-e, Tobyjem Hesterom.

PoKRENI je inicijativa nastala s ciljem pokretanja promjena i poticanja na usvajanje zdravih navika koje su temelj za kvalitetniju budućnost svakog pojedinca. Putem ovih aktivnosti, GRAWE Hrvatska d.d. želi ojačati svijest javnosti o potrebi prevencije raznih bolesti te potaknuti građane na bavljenje fizičkom aktivnošću (trčanjem), odnosno na stjecanje zdrave navike koja će im pomoći u prevenciji određenih stanja i bolesti, ali i u očuvanju zdravlja.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.