POKRIVAČ POKAZAO ŠTO ZNAČI VRATITI SE JOŠ JAČI

POKRIVAČ POKAZAO ŠTO ZNAČI VRATITI SE JOŠ JAČI

Pokrivač je svoju najvažniju utakmicu, onu životnu odigrao i dobio. To je ona koja ne pita, nego samo ne najavljeno dođe,  a priprema  za nju ne postoji. U Nikolinom sučaju  bila je to rak limfnih žlijezda : “Kad sam saznao zdravlje mi je bilo na prvom mjestu” , rekao je Nikola i priznao kako o nogometu tada nije ni razmišljao.

Nedavnim slavljem Slaven Belupa protiv Rijeke od 3:0 u uzvratnom susretu polufinala Hrvatskog kupa izboren je osječki finale  protiv Dinama. U tom trijumfu velik doprinos dao je upravo Nikola kao strijelac trećeg pogotka.

Nikola nije bio najbolji tehničar u momčadima u kojima je igrao. On je bio upravo suprotno, razbijač napada nogometnih znalaca, `motor ekipe´ , ali ovim pogotkom pokazao se i u ulozi napadača  što je samo dokaz da se na teren vratio  još jači i u punoj snazi.

U Nikolinom slučaju `utakmica života´ potvrdila je onu konstataciju koja kaže: ” Što te ne slomi to te  ojača!”

Spomenimo kako je Nikola s Dinamom osvojio sve što se može osvojiti, a među mnogim klubovima za koje je igrao, treba istaknuti francuskog velikana Monaca, danas je u Slaven Belupu i sve ostalo je povijest.

Nikola+Pokrivac+Poland+v+Croatia+Group+B+Euro2008+inCs34czVxcl

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.