Polovičan učinak Hrvata u NBA

Polovičan učinak Hrvata u NBA

Bojan Bogdanović/Getty images

Sinoć je odigrano deset utakmica u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta. Nastupila su četvorica Hrvata, a posebno valja istaknuti učinak našeg najboljeg igrača Bojana Bogdanovića. On je u porazu svoje momčadi (Brooklyn Nets) od Boston Celticsa 122:117 upisao 21 koš za nešto više od 23 minute provedene na parketu uz 5 skokova, jednu ukradenu i dvije izgubljene lopte. Spomenimo i učinak Justina Hamiltona (Brooklyn Nets), potencijalnog hrvatskog reprezentativca, koji je upisao 19 koševa, 2 asistencije te čak 10 skokova.

Orlando Magic izgubio je na domaćem terenu od Miami Heata rezultatom 96:108, a bilježimo skroman učinak Marija Hezonje, koji je za nešto više od 14 minuta upisao samo 3 poena. Damjan Rudež nije ulazio u igru za Orlando.

Dario Šarić je debitirao  u porazu svoje momčadi Philadelphia 76ers od Oklahome City Thunder. Završilo je pobjedom gostiju rezultatom 103:97. Šarić je sudjelovao sa 5 koševa, 2 asistencije i 7 skokova za gotovo 28. minuta provedenih na parketu.

Spomenimo i učinak Dragana Bendera, još jednog našeg debitanta, koji je sudjelovao sa 10 koševa i 2 skoka u porazu svoje momčadi Phoenix Suns na domaćem terenu protiv Sacramento Kingsa sa 113:94.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.