Polufinalne utakmice Kupa u znaku ‘I Ti to možeš’

Polufinalne utakmice Kupa u znaku ‘I Ti to možeš’

Kapetani Dinama, Rijeke, Splita i Hajduka na teren će izaći u majicama 'I Ti to možeš'.

U srijedu, 22. travnja, u okviru uzvratnih polufinalnih utakmica nogometnog Kupa Hrvatske, u Splitu, na stadionu Park mladeži između RNK Splita i HNK Hajduka (16.30 sati), odnosno u Rijeci na stadionu Kantrida, između HNK Rijeke i GNK Dinama (18.30 sati), kapetani ovih četiriju momčadi podržat će program Udruge Hrvatska reprezentacija nna način da će uoči utakmice istrčati na travnjak i fotografirati se u majicama s prepoznatljivim motivima i natpisom ‘I Ti to možeš’.

Program ‘I Ti to možeš!’ već su svesrdno podržali Hrvatski olimpijski odbor i sportski savezi osoba s invaliditetom iz različitih gradova i županija širom Hrvatske, ali i mnogobrojni proslavljeni sportaši iz Hrvatske i svijeta, kao i poznate osobe iz javnog života.

Udruga Hrvatska reprezentacija osnovana je 2013. godine i djeluje s ciljem promicanja hrvatskoga sporta. Udrugu je osnovala skupina sportskih entuzijasta iz Rijeke, mahom dugogodišnjih djelatnika s područja sporta, ali i sportskih psihologa, pedagoga i liječnika. Udruga u velikoj mjeri djeluje putem nacionalnoga internetskoga portala www.hrvatskareprezentacija.hr, posvećenog svim hrvatskim reprezentacijama i reprezentativcima, a posebno mladim nadama hrvatskoga sporta i paraolimpijcima.

U rad udruge aktivno su uključeni mnogobrojni volonteri, a ista djeluje uz stalnu podršku Hrvatskoga olimpijskoga odbora, nacionalnih sportskih saveza i sportskih saveza osoba sa invaliditetom.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.