Ponovite mi još jednom?!? Najezda skakavaca prijeti SP u Rusiji?

Ponovite mi još jednom?!? Najezda skakavaca prijeti SP u Rusiji?

Rusija počinje zvučati sve privlačnije.

Foto: Business-humanrights.org

Od samog početka smo znali da će Svjetsko prvenstvo u Rusiji biti jedno od interesantnijih prvenstava dosad odigranih i pod tim ne mislim na zanimljivost samih nogometnih utakmica. Zadnjih godina Rusija se ponovno počela zatvarati u sebe, a i politički odnosi nje s ostatkom Europe i SAD-om su se znatno pogoršali. Ubacimo u sve to i njihove poznate huliganske ispade te netrpeljivost prema drugim rasama i dobit ćemo jedno stvarno neuobičajeno prvenstvo.

Mislili smo da ne može čudnije, ali očito može jer je Pyotr Checkmaryov, jedna od vodećih osoba ministarstva poljoprivrede izjavila da bi Rusija na ljeto trebala imati velikih problema sa skakavcima:

Već smo imali iskustva s najezdama skakavaca te smo ih dosada svaki put uspješno spriječili. Međutim, bojim se da ove godine nemamo dovoljne resurse da ih zaustavimo.”

Kao jedno od mjesta koja bi se mogla naći na putu skakavace je Volgograd, jedan od gradova u kojem bi se trebalo igrati SP u nogometu. U svakome slučaju, ovoga nas ljeta čeka ludilo u svakom smislu riječi na nogometnim terenima

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.