A-1 liga

PORAZ CEDEVITE U GOSTIMA KOD ZADRA

PORAZ CEDEVITE U GOSTIMA KOD ZADRA

U 24. kolu A-1 lige Košarkaši Cedevite u gostima kod Zadra poraženi su rezultatom 71:63

Photo/Facebook KK Cedevita

Momčad Veljka Mršića upisala je poraz u utakmici A-1 lige protiv domaćina ZadraKošarkaši  Cedevite dobro su se držali do zadnje četvrtine susreta, no Zadrani serijom  13-0 preuzeli su stvar u svoje ruke i zaključili utakmicu pobjedom 71:63.

Najraspoloženiji igrač Cedevite Bilan upisao je 16 poena, 11 skokova i dvije asistencije i Shurna 13 poen i pet skokova. Domaćine su pak predvodili Vladović s 15 poena,  pet skokova i tri asistencije te Ramljak koji  je dodao 14 poena, sedam skokova i  tri asistencije.

Trener KK Cedevite,Veljko Mršić smatra da njegova momčad nije bila dovoljno agresivna, te da su domaćini odigrali dobru obrambenu utakmicu:

Mi u napadu nismo bili dobri. Samo smo šutirali izvana. U drugom poluvremenu smo u trećoj četvrtini na liniju slobodnih bacanja stali jednom nakon tehničke greške i u zadnjoj minuti još dva puta. Nismo bili dovoljno agresivni, nismo imali dobar ‘spacing’ u napadu i zabijali smo se stalno u igrače Zadra. Nismo odigrali dobru utakmicu, a to je isto i zasluga Zadra, koji je odigrao dobro obrambeno.“

Trener Zadra, Aramis Naglić poručuje da  je odigrana jedna prava utakmica, protiv pravog protivnika:

Bila je to jedna prava utakmica, protiv pravog protivnika. Trebalo nam je ovakvih utakmica jer je ova jedna pauza i utakmica sa Škrljevom ipak, bez omalovažavanja bilo koga, onako ispod tonusa. Konačno sada počinju neke prave stvari na koje se spremamo i koje želimo igrati. Večeras je utakmica bila tvrda.“

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.