Marin nije ponovio odličnu igru kakvu je prezentirao protiv Đokovića.

Poraz Čilića u polufinalu Pariza

Poraz Čilića u polufinalu Pariza

Foto: www.facebook.com/MarinCilic

Nakon senzacionalne pobjede protiv Đokovića, Marin Čilić izgubio je u polufinalu ATP Masters turnira iz serije 1000 koji se održava u Parizu. Bolji od našeg tenisača bio je američki tenisač John Isner sa 6:4 i 6:3. Ovaj meč je bio ukupno sedmi u kojem su se sastali Čilić i Isner i tek prvi poraz našeg tenisača.

Prvi set otvorio je Marin i već na početku pokazao da mu neće biti nimalo lako. Naime, Isner u spomenutom gemu dolazi do čak tri break lopte, ali Marin uspijeva osvojiti gem. Isner lako osvaja gemove na svojim servisima uz čak 10 aseva. Marin je u cijelom meču imao samo jedan as servis, a Isner visokih 18. U devetom gemu, pri rezultatu 4:4, Isner dolazi do dvije break prilike za oduzimanje servisa i odmah koristi prvu priliku te ima servis za osvajanje prvog seta. Lako osvaja gem i samim time prvi set sa 6:4.

U drugom setu Marin prvi i jedini put dolazi do break prilike u četvrtom gemu, ali bezuspješno. U sedmom gemu, pri rezultatu 3:3 i na servis Čilića, Isner dolazi do tri break prilike i iz trećeg pokušaja uspijeva oduzeti servis Čiliću. Sljedeći gem Isner lako ovaja i potom na servisu Čilića ponovo dolazi do dvije break, odnosno meč prilike i odmah koristi prvu i pobjeđuje u meču.

Isnera u finalu čeka Andy Murray, novi svjetski broj jedan, kojem je Miloš Raonić predao meč bez borbe.

ATP Masters Pariz – rezultati

John Isner (Usa) – Marin Čilić (Cro) 6:4, 6:3

Andy Murray (Gbr) – Miloš Raonić (Can) predaja

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.