Poreč Major: Perišić oduševio u drugom nastupu

Poreč Major: Perišić oduševio u drugom nastupu

Jučer je puna Red Bull Beach Arena gledala Ivana Perišića i Nikšu Dell’Orca, a kako je rekao komentator na centralnom terenu tijekom drugog seta, ‘gledali su čudo’ jer 21:16  ne govori dovoljno koliko je taj  set bio čudesan.

Otpor kakav su u drugom setu Ivan i Nikša pružili Amerikancima Caseyu Pattersonu i Theodoreu Brunneru bilo je krasno gledati. Dok su u prvom setu Amerikanci dominirali terenom i dobili ga s 21:11, u drugom setu je naš tim pružio žestok otpor. U nekim dijelovima i potezima izuzetno atraktivan za gledanje. Došla je i ovdje do izražaja Ivanova poznata srčanost, a silna želja za svakim poenom se kod Nikše i Ivana naprosto osjećala u zraku. Takav meč, sjajna atmosfera na prepunim tribinama, odlično komentiranje meča i igra svjetala, glazbe, sve ono što i inače čini Poreč Major posebnim.

Prilika za vidjeti čovjeka, sa sjajnom međunarodnom nogometnom karijerom koji se odvažio doći igrati odbojku na pijesku na vrhunskom svjetskom turniru ‘zato što to voli’, je i danas od 13 sati. Perišiću treba odati počast ne samo na hrabrosti, nego i na tome što je napravio uslugu odbojci na pijesku što se tiče njene popularizacije. Danas  Nikšu i Ivana očekuju ponovno Amerikanci, Jake Gibb i Taylor Crabb, a igra se na centralnom terenu.

Hrvatska serija počinje od  11 sati kada  prvo na centralni teren izlaze Krešimir Karaula i Marin Jerčić kojima će trebati velika podrška tribina jer igraju s Alexanderom Horstom i Clemensom Dopplerom odličnim Austrijancima koji su jučer bili i sjajno igrački raspoloženi u meču s Latvijcima Aleksandrsom Samoilovsom i Janisom Smedinsom.

Obračun točno u podne rezerviran je za Brazilce Pedra Solberga i Gutua Carvalhaesa i hrvatske igrače Filipa  Silića i Ivanu Đorđevića koji su jučer  pokazali nekoliko atraktivnih poteza te se može  očekivati da će se danas  hrabro suprotstaviti Brazilcima.

Mečevi  se mogu pratiti putem live streama .

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.