Portal Hrvatska reprezentacija postao dio Sportske Hrvatske, nacionalnog servisa vijesti članica HOO-a

Portal Hrvatska reprezentacija postao dio Sportske Hrvatske, nacionalnog servisa vijesti članica HOO-a

Naglasak će posebno biti dan na mlade sportaše koji će u Sportskoj Hrvatskoj imati svoj kutak i u kojem ćete moći pratiti njihove nastupe, uspjehe, te razgovore s najperspektivnijim sportašima i nadolazećim zvijezdama hrvatskog sporta

Portal Hrvatska reprezentacija postao je dio “Sportske Hrvatske”, nacionalnog servisa vijesti članica Hrvatskog olimpijskog odbora. Nakon jedanaest mjeseci rada Hrvatski olimpijski odbor ukazao nam je veliko povjerenje i uvrstio vijesti s portala Hrvatska reprezentacija na svoj servis u kojem se inače mogu pronaći priopćenja hrvatskih saveza u raznim sportovima.

Naglasak će posebno biti dan na mlade sportaše koji će u Sportskoj Hrvatskoj imati svoj kutak i u kojem ćete moći pratiti njihove nastupe, uspjehe, te razgovore s najperspektivnijim sportašima i nadolazećim zvijezdama hrvatskog sporta. Cilj je dati prostora mladim sportašima koji također ulažu velike napore da se predstave hrvatskoj javnosti. S obzirom da je već opće poznato da je Hrvatska talentirana za sport tema i priča o mladim sportašima sigurno neće nedostajati.

Velika čast i privilegija je da nas je HOO uvrstio u nacionalni servis vijesti Sportska Hrvatska te nam to daje poticaj da još više i bolje radimo na promociji svih hrvatskih reprezentacija i reprezentativaca, mladih HR nada i paraolimpijaca.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.