Portal Obitelj.HR podržao program “I Ti to možeš”

Portal Obitelj.HR podržao program “I Ti to možeš”

Projekt "I ti to možeš" dobio je potporu portala Obitelj.hr

Program “I Ti to možeš”, koji je osmislila Udruga za promicanje hrvatskog sporta Hrvatska reprezentacija, podržava i Obitelj.HR. Oni su se pridružili poznatim sportašima i javnim osobama koje promoviraju bavljenje sportom za djecu s invaliditetom, djecu s kroničnim bolestima i ostalu djecu, poručivši im da – i vi to stvarno istinski MOŽETE!

Portal Obitelj.HR zamišljen je kao projekt vođen unutar obitelji, pa je tako i dobio ime. Obitelj.HR portal je zamišljen kao skup informacija koje svaka obitelj rado čita i treba znati – i sve na jednom mjestu. Od veza, ljubavi i savjeta o odgoju i brizi djece, poput invaliditeta i prehrambenih poremećaja. U timu Obitelj.HR nalaze se i stručne osobe, psiholozi, pedagozi, učitelji, teolozi, nutricionisti, kao i volonteri koji svoja iskustva rado dijele s čitateljima.

Podrška od Obitelji.HR puno nam znači, a značit će nam i Vaša.

Svaki dan Vas je sve više, no ne želimo na tome stati. Ovog puta najljepše zahvale našem suradničkom portalu Obitelj.HR, ali i svima vama koji ste do sad pružili podršku, ili ćete tek pružiti, ovom važnom projektu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.