Portali Hrvatskareprezentacija.hr i Reprezentacija.ba dogovorili sporazum o suradnji

Portali Hrvatskareprezentacija.hr i Reprezentacija.ba dogovorili sporazum o suradnji

Iz oba medija ističu, da će osim simbolike pomirenja i istinskog prijateljstva između ova dva portla, dogovorena suradnja omogućiti će bolju razmjenu informacija, te za njihove posjetitelje kvalitetnije izvještavanje prije i za vrijeme Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Portal Hrvatskareprezentacija.hr i Reprezentacija.ba dogovorili su sporazum o prijateljstvu, suradnji i međusobnoj pomoći. Oba portala posvećena su praćenju nastupa reprezentacija i reprezentativaca u svojim zemljama, a ujedno nogometne reprezentacije Hrvatske i Bosne i Hercegovine jedine su zemlje iz regije kojima je uspjelo plasirati se na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Zajednička putovanja delegacija Nogometnih saveza Hrvatske i BiH u Brazil, ali i druge međusobne zajedničke aktivnosti sportaša, umjetnika, navijača i prijatelja sporta iz ove dvije zemlje, dodatno su u proteklom periodu intenzivirale prijateljske odnose ljudi iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine .

Iz oba medija ističu, da će osim simbolike pomirenja i istinskog prijateljstva između ova dva portala, dogovorena suradnja omogućit će bolju razmjenu informacija, te za njihove posjetitelje kvalitetnije izvještavanje prije i za vrijeme Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Suradnju ispred „hrvatskareprezentacija.hr“  i „reprezentacija.ba“ dogovorili su Dean Caput i Bojan Selesković, koji su istaknuli da se nadaju što boljem rezultatu njihovih reprezentacija na Svjetskom prvenstvu, ali i što skorije odigravanje prijateljske utakmice između nogometnih reprezentacija Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.