Porto i Doyen Sports na ljeto dovode Antu Ćorića?

Porto i Doyen Sports na ljeto dovode Antu Ćorića?

Porto je zainteresiran za talentiranog Dinamovca...

Ante Ćorić/Foto: GNK Dinamo

Ponajbolji portugalski nogometni kolektiv ne odustaje od borbe za Antom Ćorićem. Osamnaestogodišnji Dinamov wunderkind već je neko vrijeme na meti Porta, a tamošnji mediji sada tvrde kako bi Ćorić na ljeto mogao napustiti modru svlačionicu za cifru od deset milijuna eura.

Portugalci bi Ćorićev ugovor navodno otkupili uz pomoć investicijskoga fonda Doyen Sports, čija je glavna preokupacija ulaganje u kupnju talentiranih nogometaša.

Veznjak je trenutačno s hrvatskim prvakom ugovorno vezan do ljeta 2020. godine, a prema Transfermarktu njegova tržišna cijena doseže pet milijuna eura.

U eventualni dogovor bio bi, dakle, uključen i Doyen Sports, koji bi uložio dio vlastitoga novca, ali potom i u roku od tri godine očekivao povrat sredstava. Doyen Sports podružnica je Doyen grupe sa sjedištem u Londonu, a između ostaloga se bavi i ulaganjima u sirovine i nekretnine na različitim svjetskim tržištima. Registriran je na Malti, a prije četiri godine u javnost je dospio nakon što je pomogao u transferu Radamela Falcaa iz Porta u madridski Atletico.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.