Portugalski mediji oštri s kritikama nakon poraza od Dinama

Portugalski mediji oštri s kritikama nakon poraza od Dinama

Vodeći portugalski mediji raspisali se o lošoj predstavi Benfice na Maksimiru

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Pokušali smo s Cervijem na lijevoj strani, ali to nije bilo to nakon ozljede Harisa Seferovića. Ipak, ne smijemo u tome tražiti opravdanjeza poraz kazao je Bruno Lage, a portugalski mediji upravo u ozljedi sjajnog napadača Benfice traže razlog Dinamove pobjede.

“Benfica je ostala osakaćena izlaskom Seferovića jer su Hrvati odmah nakon njegovog izlaska zabili gol. Švicarac je ključna figura u viziji Brune Lagea, a Benfica je njegovim izlaskom izgubila dubinu i pravog centralnog napadača, Cervi nije taj” napisao je portugalski list O Jogo.

“Lage je napravio puno rotacija, uveo je Florentna, Krovinovića, Gedsona i Corchiju. Ipak, najgora vijest je ozljeda Seferovića” napisala je A Bola i zaključila da igrači Benfice nisu bili inspirirani.

“Benficin poraz u Hrvatskoj je nešto najgore u eri Brune Lagea” napisali su s portugalskog portala Record.

“Polako i bez inspiracije. Tako je u Benfica igrala u Zagrebu. Bruno Lage je poštedio nekoliko startera, ali i izgubio utakmicu. U uzvratu će Benfica morati igrati daleko bolje ukoliko želi nastaviti natjecanje” piše Correio da Manha.

“Što se dogodilo Benfici u Zagrebu ? Možda je riječ o fizičkom ili mentalnom umoru. Međutim, činjenica je da Benfica nije uspjela probiti pokretljivi blok suparnika” navodi Expresso.

www,24sata.hr

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.