Portugalski reprezentativni vratar Eduardo potpisao za Dinamo

Portugalski reprezentativni vratar Eduardo potpisao za Dinamo

Portugalac bi u ponedjeljak trebao obaviti liječnički pregled nakon kojega će se pridružiti ostatku suigrača u Sloveniji

Eduardo

Portugalski vratar Eduardo dos Reis Carvalho poznatiji kao Eduardo novi je član Dinama. Zoran Mamić je vijest javnosti objavio nakon prijateljske utakmice Dinama i rumunjskog Petroluloma. Kazao je kako je ugovor s Eduardom potpisan za vrijeme Svjetskoga prvenstva u Brazilu te da je transfer držan u tajnosti na molbu čuvara mreže Portugalske reprezentacije koji nije htio da vijest utječe na njegovu koncentraciju.

Iako je u početku bilo problema s Eduardovim klubom, Bragom, njih se uspješno premostilo te je dogovor sa samim vratarom lagano postignut.

Eduardo je profesionalnu karijeru započeo u Bragi koja ga je poslala na posudbe u Beira-Mar I Vitóriu Setubal. 2010. godine potpisao je za talijansku Genou, no tamo je proveo samo jednu sezonu. Ponovo je uslijedio niz posudbi, u Benficu i Istanbull BB. Na koncu je prošle sezone vraćen u Bragu.

Portugalac bi u ponedjeljak trebao obaviti liječnički pregled nakon kojega će se pridružiti ostatku suigrača na pripremam u Slovenije.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.