Odličan posao Rijeke: Hrvatski nogometni reprezentativac odlazi u Italiju

Odličan posao Rijeke: Hrvatski nogometni reprezentativac odlazi u Italiju

Prijelazni rok je na Rujevici u punom jeku, a prvi koji će napustiti redove aktualnog prvaka Hrvatske će biti Filip Bradarić. 25-godišnji hrvatski nogometni reprezentativac bi trebao potpisati četverogodišnji ugovor s talijanskim prvoligašem Bolognom.

Rijeka će na ime odštete dobiti čak 5 milijuna eura, a završni detalji višemilijunskog posla su jučer dogovoreni u Milanu. Čekaju se još samo bankovne garancije talijanskog kluba, što ne bi trebalo biti problem budući da je vlasnik kluba bogati kanadski biznismen Joey Saputo, koji osim Bologne posjeduje i MLS ekipu Montreal Impact. Kompletira li se transfer Bradarića u redove Bologne kako je očekivano, Bradarić će postati druga najveća prodaja Rijeke u povijesti, a klub s Rujevice je jedino više novaca zaradio na transferu Andreja Kramarića.

Bradarić je bio velika želja trenera Bologne Roberta Donadonija, bivšeg izbornika Italije, a Bradarića će u Bologni dočekati Bruno Petković, bivši mladi reprezentativac Hrvatske koji će mu sigurno olakšati prilagodbu na novu sredinu. Iz riječkog kuta gledanja prodaja Bradarića za 5 milijuna eura znači odličan posao, budući da su Riječani Bradarića doveli iz Hajduka za svega 300 tisuća eura, a navedeni novac će zasigurno bitno pomoći u zatvaranju budžeta kluba za sljedeću sezonu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.