Posavec: “Nisam krivac za gol, a presudio je manjak iskustva“; Ivanovski: “Steaua nije pokazala ništa“!

Posavec: “Nisam krivac za gol, a presudio je manjak iskustva“; Ivanovski: “Steaua nije pokazala ništa“!

Hajdukovci se ne mire porazom.

Foto: Gosucker.com

Nakon poraza i ispadanja splitskog Hajduka od strane rumunjske Steaue, trener Bilih Željko Kopić bio je vidno razočaran:

“U prvom poluvremenu gledali smo utakmicu bez kvalitete, a nakon promjene sistema u nastavku igrali smo bolje. Kod prvog gola Rumunji su imali sreće da je došlo do nekakve ruke, a kod drugog gola zabili su nam iz jednog centaršuta na samom kraju. Jako loš osjećaj i način za izgubiti“, izjavio je.

Golman Josip Posavec već je proglašen za tragičara utakmice, jer je krivo procijenio let lopte u posljednjem napadu, preko kojeg je Steaua došla do pobjede:

“Znali smo da će biti teško, ali nisu nam stvarali puno šansi. Prvi gol zabili su iz kaznenog udarca, kojeg sam zamalo obranio, a nakon iznenađenja mislim da je presudio manjak iskustva. Ne smatram se krivim za gol jer sam bio na sredini gola gdje sam i trebao biti. Upućena lopta bila je brza i ravna, bez luka, doslovno im se sve poklopilo“, izjavio je.

Mirko Ivanovski stao je uz svog trenera, ali i još više opleo po Rumunjima:

“Steaua nije napravila ništa, iz jednog jedanaesterca i nesretnog pogotka na kraju su prošli dalje. Atmosfera sad sigurno nije dobra za klub, igrače i navijače, no nogomet se ipak igra do posljednje sekunde“, obrazložio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.