Postanite dio redakcije Hrvatska reprezentacija!

Postanite dio redakcije Hrvatska reprezentacija!

Volite sport, pratite događanja na sportskim borilištima diljem svijeta, nikada ne propuštate El Classico ili vječiti hrvatski derbi i mislite da biste svoje sportsko znanje i vještine mogli pretočiti u praktičan rad? Ako je odgovor i na jedno od postavljenih pitanja potvrdan, portal Hrvatska reprezentacija baš je ono što vam treba. HR traži novinare i fotografe!

ZAŠTO BAŠ MI?

Hrvatska reprezentacija jedini je sportski portal u Lijepoj našoj posvećen prvenstveno hrvatskim reprezentacijama i reprezentativcima, mladim nadama i paraolimpijcima.

Mlada redakcija puna elana, volje i dobrog “štimunga” otvorena je za svaki oblik suradnje, a ne brinite ni ako nemate ama baš nikakvog iskustva na polju sportskoga novinarstva. Tu smo da vam pomognemo ako želite raditi u ugodnom okruženju s hrpom zaljubljenika u hrvatski i svjetski sport.

ZAŠTO BAŠ VI?

Konačno želite raditi ono što volite? Pratiti sport o kojemu dosta znate? Profilirati se u grani sportskog novinarstva i izgraditi vlastito novinarsko ime? Fotografirate, ali te fotografije nemate gdje objaviti? Nemate prevelikog iskustva, ali uvjereni ste kako žar s terena možete prenijeti na virtualni papir? Eto – zato baš vi!

ŠTO OČEKUJEMO?

Osnovni uvjeti koje morate zadovoljiti jesu računalna pismenost, pristup internetu i poznavanje hrvatskoga jezika i sintakse. Odgovornost, želja za radom, konstantnim učenjem i napredovanjem te bezgranična ljubav prema sportu ono su što se – podrazumijeva, a za sve ostalo – tu je Hrvatska reprezentacija.

ŠTO NUDIMO?

Rad u poticajnom i pozitivnom okruženju,  ponudit će lijepu polazišnu točku na tvom novinarskom putovanju i izazov kojega ćeš se s veseljem prisjećati. Prigodu za odlazak na razna sportska natjecanja, priliku za realiziranje svojih kreativnih ideja i platformu na kojoj možeš nesmetano brusiti svoj zanat, proširiti znanje, ali i steći vrijednu mrežu kontakata.

ZAINTERESIRANI STE?

Javite nam se što prije na adresu redakcije portala (suradnik@hrvatskareprezentacija.hr) te priložite opis vaših sposobnosti, eventualnih iskustava i radova u području te nam napišite nekoliko riječi o sebi, svojim znanjima i vještinama. Rado bismo čuli i vaša očekivanja od rada na portalu, a odgovor očekujte u najkraćem (zaista kratkom) roku. Čekamo vas!

Pošalji e-mail!

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.