Potvrđeno je! Cro Cop se vraća u ring!

Potvrđeno je! Cro Cop se vraća u ring!

Cro Cop se vraća u ring, vjerojatno na Staru godinu kad Japanci tradicionalno organiziraju borilačke spektakle.

foto: Mirko Filipović/Facebook

Mirko Filipović ranije je najavio kako pregovara o oproštajnoj borbi u Japanu, ali sudeći prema objavi prvog čovjeka Rizina, čini se da će Cro Cop odraditi nekoliko borbi pred japanskim navijačima.

“Mirko Filipović vraća se odraditi nekoliko borbi za voljene japanske fanove prije nego ode u mirovinu. Pripazite, stiže posljednje poglavlje Cro Copove karijere”, objavio je predsjednik japanske borilačke promocije Nobuyuki Sakakibara.

Cro Cop se vraća u ring, vjerojatno na Staru godinu kad Japanci tradicionalno organiziraju borilačke spektakle.

Mirko je ranije ove godine najavio mogućnost oproštajne borbe u Japanu ako sanira koljeno, ali sudeći prema objavi prvog čovjeka Rizina, čini se da će 43-godišnji Cro Cop odraditi nekoliko borbi pred japanskim navijačima, a ne samo oproštajnu.

“Mirko ima ambiciju boriti se sa značajnim protivnicima sve dok ne odluči ostaviti rukavice i konačno se umiroviti”, dodaje Sakakibara.

Mirko je krajem prošle godine osvojio Rizinov Grand Prix u Japanu i objavio kraj karijere zbog velikih problema s koljenom, ostavivši prostora za moguću oproštajnu borbu. I kad je već mislio odustati, jer mu je hrskavica bila potpuno uništena, predložili su mu novu metodu, transplantaciju matičnih stanica koje se vade s unutrašnjeg dijela trbuha te transplantiraju u koljeno. Nakon nešto više od pola godine rezultati su bili sjajni, koljeno kao novo i Cro Cop je objavio da se vraća u ring!

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.