KHL MEDVEŠČAK ZAGREB – HK SLOVAN BRATISLAVA 6:0 (2:0;4:0;0:0)

Povratak medvjeda na domaći led obilježen visokom pobjedom nad Slovanom

Povratak medvjeda na domaći led obilježen visokom pobjedom nad Slovanom

Taylor: "Ovo je bila naša najbolja utakmica dosad!"

Foto: KHL Medveščak

Povratak Medvjeda na domaći led Doma sportova prošao je u najboljem mogućem izdanju. Rival Slovan iz Bratislave bio je gotovo pa nevidljiv u najvećem dijelu utakmice zahvaljujući odličnom izdanju Medvjeda koji su u napadu pokazali svu svoju efikasnost.

“Odlično se vratiti na domaći led nakon gotovo mjesec dana. Danny Taylor je još jednom bio odličan. Sretni smo što smo nakon prve trećine imali vodstvo od dva gola, u drugoj smo iskoristili prilike koje su nam se nudile, a treća je odigrana kako je. Naša brzina je u ovoj utakmici bila važan faktor. Nismo stvorili jako puno prilika, ali one koje jesmo te smo i realizirali”, komentirao je glavni trener Medvjeda Gordie Dwyer.

Na igru i pobjedu Medvjeda osvrnuo se i vratar Taylor rekavši kako je ovo najbolja utakmica dosada: “Igrali smo punih 60 minuta i odradili smo sve one male stvari koje moramo da dođemo do pobjede. Cilj nam je iz utakmice u utakmicu raditi na tim sitnicama koje nas čine boljom momčadi. Na kraju to rezultira pobjedom.”

Niz od četiri domaće utakmice Medvjedi nastavljaju u nedjelju, 02. listopada kada će u Ledenu dvoranu stići veliki SKA iz Sankt-Peterburga. Susret započinje u 17 sati, a ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, online te na glavnoj blagajni Doma sportova 90 minuta prije starta susreta.

KHL MEDVEŠČAK ZAGREB – HK SLOVAN BRATISLAVA 6:0 (2:0;4:0;0:0)

KHL, Ledena dvorana Doma sportova, Zagreb

KHL MEDVEŠČAK ZAGREB: Taylor, Hovinen, Genoway, Parlett, Giroux, Smejkal, Glumac, Brule, Hedberg, Butler, Larkin, Krejčik, Bolduc, Bezina, Perkovich, Morrisonn, Mertl, McMillan, Katic, Pare, Arkalov

HK SLOVAN BRATISLAVA: Brust, Pogge, Luža, Daloga, Nedorost, Jeglič, Meszaroš, Cheechoo, Taffe, Plastino, Chipchura, Viedensky, Zigo, Skalicky, Šiška, Lušnak, Švarny, Štastny, Pokorny, Valsky, Kubalik, Kundratek

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.