Povremeni reprezentativac u Pireju: “Govorili su, bit će 1:1 i prolazimo dalje”

Povremeni reprezentativac u Pireju: “Govorili su, bit će 1:1 i prolazimo dalje”

Igrač Olympiakosa Hrvoje Milić uživao je u zadirkivanju suigrača nakon utakmice na Maksimiru.

Foto: Getty Images

Bivši nogometaš Hajduka i povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Hrvoje Milić ovih dana uživa u Pireju. Hrvatska je na Maksimiru razbila samouvjerenu Grčku, a Milić krenuo zadirkivati suigrače iz kluba.

“Jedva čekam Fortounisa i ostale iz reprezentacije da dođu. Sad ću im vaditi mast, govorili su – bit će 1:1 i prolazimo dalje. Dijelim im samo čestitke na prezentaciji u Maksimiru”, započeo je Milić šaljivim tonom koji se ubrzo uozbiljio.

“U Olympiakosu svi govore da smo ih razbili. Što i jesmo. Komentiraju da su predefenzivno stajali, da su se previše uplašili Hrvata”, nastavlja hrvatski branič koji smatra kako su Grci prevelike nade položili u obranu.

“Mislim da su imali krivu taktiku, budući da su se zaista pretjerano planirali braniti. To im se obilo o glavu, a nama je dobro došlo. Fortounis i Mitroglou bili su odsječeni od ostatka ekipe. Ipak, uspio je ubaciti kod gola iz prekida, što sam i spomenuo da je jako opasan”, kazao je Milić o desetki Grčke i svom suigraču iz kluba.

“Iako je nogomet uvijek nepredvidljiv, pogotovo je prednost od tri gola velika Grcima koji imaju problem kad se moraju otvoriti i napasti. Nitko im iskreno ne daje prevelike šanse. Očekivali su da će se u najmanju ruku potući, da će odluka pasti u uzvratu. No, treba biti na oprezu, što će Hrvatska s ovim izbornikom i igračima koji su svjetske klase i svaki vikend igraju ovakve utakmice i biti”, zaključio je Milić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.