Poznati putnici na Svjetsko prvenstvo vaterpolista u Kazan

Poznati putnici na Svjetsko prvenstvo vaterpolista u Kazan

Ivica Tucak otkrio je putnike na Svjetsko prvenstvo u vodenim sportovima...

Prijateljski ogled protiv Rumunjske na Šalati bio je posljednja provjera prije objave konačnog popisa vaterpolskih reprezentativaca za Svjetsko prvenstvo koje će ove godine ugostiti ruski Kazan.

Izbornik barakuda Ivica Tucak objavio je listu od trinaest imena koja će predstavljati Lijepu našu na smotri staroga kontinenta, a riječ je o kapetanu Josipu Paviću te Damiru Buriću, Antoniju Petkoviću, Luki Lončaru, Maru Jokoviću, Luki Bukiću, Petru Muslimu, Andru Bušlji, Sandru Sukni, Franu Paškvalinu, Anđelu Šetki, Paulu Obradoviću i Marku Bijaču.

Hrvatski reprezetativci u Kazan će otputovati u petak, 24. srpnja, a vaterpolski dio Svjetskog prvenstva traje od 27. srpnja do 8. kolovoza.

“Pripreme su prošle baš onako kako smo i planirali – sve zacrtano uspjeli smo i napraviti. Izuzetno sam zadovoljan, osobito s obzirom na to da smo radili u nenormalnim vremenskim uvjetima. Igrači su odradili maksimalno svoj dio posla i opća fizička priprema, koja je temelj ostvarivanja dobrog rezultata, trenutačno je na vrlo visokoj razini”, prokomentirao je Tucak.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.