Poznati su svi sudionici ovogodišnje nogometne Lige prvaka

Poznati su svi sudionici ovogodišnje nogometne Lige prvaka

Najelitnijem klupskom natjecanju izborili su Astana, Bate Borisov, Bayer Leverkusen, Manchester United i Cska iz Moskve.

U drugoj uzvratnoj večeri playoffa svoj nastup u najelitnijem klupskom natjecanju izborili su Astana, Bate Borisov, Bayer Leverkusen, Manchester United i Cska iz Moskve.

Kazanstanki predstavnik Astana uspjela je izboriti natjecanje u Ligi prvaka. Uspjela je sačuvati prednost iz prve utakmice(1:0) te su sa ukupnih 2:1 bili bolji od Apoela.

Bate je na kraju ipak uspio sačuvati prednost i prošao je u grupnu fazu, iako je Beogradski Partizan pobijedio večeras sa 2:1. Ukupni rezultat je 2:2, ali Bate prolazi zbog gola u gostima.

Manchester je opravdao ulogu velikog favorita te sa ukupnih 7:1 prošao Club Brugge. Nakon 3:1 u prvoj utakmici, večeras je na krilima Rooneya(3 gola) razbio Brugge sa 4:0.

Apotekari su nadoknadili zaostatak iz prve utakmice i potpuno zasluženo prošli dalje. Slavili su protiv Lazia sa 3:0.

Cska Moskva je ipak uspjela preokrenuti vodstvo Sportinga od 1:0 i pobijediti sa 3:1 što joj je bilo dovoljno za proći dalje. Prva utakmica u Lisabonu je završila 2:1 u korist Sportinga.

Napomenimo kako je sutra izvlačenje grupne faze lige prvaka u 17:45. Nakon toga slijedi dodjela nagrade za Uefinog najboljeg igrača prošle sezone.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.