PPD Zagreb: Besplatno na Barcelonu!

PPD Zagreb: Besplatno na Barcelonu!

Još osam dana do utakmice protiv Barcelone, na koju ćete i ovaj puta moći - besplatno.

Leon Šušnja/Foto: Petr Stojanovski - ZNA, Utrinski vesnik

Bliži se spektakl u zagrebačkoj Areni. PPD Zagreb križa dane na kalendaru do dolaska Barcelone, a Uprava najboljeg hrvatskog kluba odlučila je nagraditi svoje vjerne navijače omogućivši im besplatan ulazak na prvu utakmice četvrtfinala Lige prvaka.

‘Plinari’ će koplja ukrstiti s najtrofejinim europskim klubom, gigantom u rukometnim okvirima, a publici će se predstaviti, između ostalih, najbolji rukometaš svijeta Nikola Karabatić, zatim Danijel Šarić, Jesper Noddesbo, Victor Tomas, Siarhei Rutenka, Kiril Lazarov

“Ovim putem sve naše vjerne navijače pozivamo da na utakmicu dođu u što većem broju te zajedničkim snagama ostvarimo rezultat koji bi nam otvorio vrata Final Foura EHF Lige prvaka. Pribilježite stoga 9. travnja u svoje kalendare, pripremite glasnice, jer bez paklenog navijanja u Areni Zagreb pobjeda će biti teško ostvariva”, pozvali su Zagrebaši.

Besplatne ulaznice možete podići u Areni Zagreb u utorak 7. travnja (od 16 do 20 sati), dan kasnije u istom terminu te na dan odigravanja utakmice od 14 do 20.10 sati.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.