PPD Zagreb danas dočekuje Kiel

PPD Zagreb danas dočekuje Kiel

Počinje rukometna Liga prvaka...

Foto: Petr Stojanovski - ZNA, Utrinski vesnik

Rukometaši PPD Zagreba ugostit će u Areni njemački THW Kiel na otvaranju ovogodišnje rukometne Lige prvaka. Momčad Veselina Vujovića odlično je otvorila sezonu s dvije pobjede u regionalnoj SEHA ligi, a istom takvom početku nadaju se i u Ligi prvaka.

“Spremni smo koliko to možemo biti. Činjenica je da smo s dvije pobjede nad Nexeom i Brestom sjajno otvorili sezonu, ali isto je tako činjenica da su nam četiri vrlo važna igrača (Ivić, Stepančić, Pavlović, Šušnja) završili u Bjelorusiji na infuziji i da su u proteklom tjednu poprilično iscrpili organizam i izgubili na kilaži. Mislim da i mi i Kiel računamo s pobjedom i smatram da nema izrazitog favorita u ovoj utakmici, a upravo to najbolje oslikava sve ono što smo napravili u proteklih godinu dana pod trenerskom palicom Veselina Vujovića. Nekada je Kiel pod normalno slovio za favorita, dok danas kada izađemo na parket šanse su nam 50:50″, rekao je Lovro Šprem.

“Odigrat ćemo našu najbolju utakmicu protiv Kiela i ako to bude dovoljno za pobjedu, pobijedit ćemo,” rekao je Veselin Vujović.

Iako neki rukometaši imaju zdravstvenih problema, a Luka Šebetić distorziju zgloba, trener Zagrebaša je uvjeren da će njegovi igrači dati sve od sebe na terenu. “Imamo šanse dobiti Kiel i ta bi nam pobjeda dobro došla na početku Lige prvaka”, zaključio je Vujović.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.