PPD Zagreb imao kazneni jutarnji trening

PPD Zagreb imao kazneni jutarnji trening

Veselin Vujović odredio je svojim igračima trening u 7 sati u jutro...

Veselin Vujović/Getty Images

U 2. kolu Lige za prvaka PPD Zagreb je rutinski svladao Nexe 29:25. Veselin Vujović je dao priliku svim igračima. No, iako je momčad odigrala dobro trener nije bio niti malo zadovoljan. Nakon prvog dijela je PPD Zagreb imao prednost 15:10, no Vujović je cijeli drugi dio agresivno gestikulirao prema igračima.

Nakon utakmice crnogorski trener je izjavio: “Da, ja sam izgubio živce. Moja momčad će zato izgubiti san i odmor jer u jutro u 7:00 sati imamo trening. To za mene nije problem, nisam od Crnogoraca koji će reći podne je, dobro jutro radni narode Crne Gore. Ovo meni odgovara, a igrači će sami zaključiti jeli takav način rada dobar za njih.”

Bio je najavljen slobodan dan, ali na kraju je ispalo drugačije. Vujović je objasnio: “Imamo takve igrače, a u drugom dijelu smo bili katastrofalni i izgubili smo taj period igre. Ja znam koliko moja momčad vrijedi, ali to se moram pokazati na parketu. Nisam tražio nemoguće, rekao sam da želim dva pogotka prednosti u drugom poluvremenu. Ali tijekom tih pola sata nekoliko puta sam se sramio što sam trener ovog kluba. Nigdje neću dopustiti da se sramotim, a posebno ne u Kutiji šibica. Mi razmišljamo o pobjedi u gostima protiv najbolje momčadi svijeta, a pružimo ovakvu igru.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.