PPD Zagreb ostao na jednom jedinom desnom vanjskom

PPD Zagreb ostao na jednom jedinom desnom vanjskom

Zagrebačka bolnica se sprema za put u Poljsku.

Momčad PPD Zagreba morati će dobrano potegnuti protiv poljske Wisle ovoga vikenda u 11. kolu Lige Prvaka. Čini se kako se svakoga dana rotacija sužava treneru Saračeviću koji pred novo kolo Lige Prvaka neće moći računati na većinu svoje vanjske linije:

“Matej Hrstić izgubljen je do kraja sezone. Na utakmici u Celju ustanovljena je ruptura prednjeg križnog ligamenta lijevog koljena. Prve su prognoze oporavka do sedam mjeseci. No, nije to jedini problem. Na put neće ni Tin Lučin koji ima problem s lijevim skočnim zglobom. Bičanić se tek oporavio od bolesti. Nedostajat će nam rotacije u vanjskoj liniji, a možda i na crti jer Leon Šušnja cijeli tjedan nije također trenirao”, kazao je Saračević za Večernji list.

Kritična je pozicija desnog vanjskog koju trenutno može popuniti samo Mario Vuglač. Međutim, Vuglač se zadnjih tjedana diže u formi te vjeruje da može izdržati težak ritam Lige Prvaka:

Kako je rekao trener, imamo puno problema s rosterom. Ali, to znači da mi koji smo spremni dajemo maksimum. Znam da ću morati igrati obranu i napad 60 minuta. Koliko sam spreman? Pa dok me ne uhvate grčevi. Srećom, grčevi su me uhvatili u Celju u posljednjih pet minuta kada je sve već bilo riješeno”.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.