PPD Zagreb počinje sezonu bez Valčića i Mandalinića

PPD Zagreb počinje sezonu bez Valčića i Mandalinića

Prvi dio sezone propustit će ozlijeđeni Valčić i Mandalinić, a u redove PPD Zagreba doveden je 23-godišnji Stefan Vujić...

Lovro Mihić/Foto: Petr Stojanovski - ZNA, Utrinski vesnik

Zbog ozljeda PPD Zagreb prvi dio sezone odigrat će bez Stipe Mandalinić i Josipa Valčića. Mandalinić je uspješno operirao koljeno te ga na terenu neće biti minimalno šest mjeseci, dok je Valčić tek prije dva dana pušten iz bolnice na kućnu njegu i za sada hoda uz pomoć štaka te je upitno kada će ponovno biti spreman za velike rukometne napore. Naime, nakon završnice Kupa završio u bolnici zbog prsnuća arterije koje je dovelo do unutarnjeg krvarenja.

Kao pojačanje za novu sezonu doveden je 23-godišnji srednji vanjski igrač Stefan Vujić iz francuskog Istresa. Vujić je gotovo cijelu prošlu sezonu propustio zbog ozljeda, no sada se u potpunosti oporavio. S hrvatskom reprezentacijom osvojio je srebrnu medalju na prošlim Mediteranskim igrama te je karijeri još nastupao za Poreč i francuski Nantes. S posudbe iz Rumunjske vratit će se 210 cm visoki Josip Šandrk, dok bi kružni napadač Teo Čorić mogao završiti u njemačkoj ligi, ukoliko klub nađe novo rješenja za tu poziciju.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.