SEHA LIGA

PPD ZAGREB SVLADAO NEXE U SEHA LIGI

PPD ZAGREB SVLADAO NEXE U SEHA LIGI

RK Nexe – RK PPD Zagreb 23:25 (12:12)

Photo: Facebook SEHA- Gazprom League

Rukometaši PPD Zagreba nakon subotnje pobjede protiv švedskog Kristianstada nastavljaju istim tempom. U današnjem 10. kolu SEHA lige u utakmici protiv našičkog NEXE-a upisali su nove bodove pobijedivši rezultatom 23:25 (12:12).

Susret dva hrvatska kluba započeo je pogotkom i prvim vodstvom za domaćine, nakon kojega su se izmjenjivali u vodstvu s minimalnom prednošću pri čemu je 15 minuta susreta proteklo u izjednačenoj igri. Prvo vodstvo Zagreba s dva pogotka prednosti donio je u 17. minuti Dobrivoj Marković. Domaćini su se vrlo dobro držali i stalno vraćali u igru. Na poluvrijeme se otišlo s izjednačenim rezultatom.

Otvaranje drugog poluvremena pošlo je na ruku Zagrebu koji se s četiri uzastopna pogotka odvojio na rezultatsku prednost od 16:12. Završnica susreta bila je neizvjesna i napeta, no ipak Zagrebaši su uspjeli zadržati prednost s dva gola razlike.

Najbolji u redovima PPD Zagreb-a bili su Marković i Miklavčić s upisanih šest pogodaka, dok za domaćine upisao se Vedran Zrnić s također šest pogodaka i Perica Lelić sa skupljenih jedanaest obrana.

Photo: Facebook SEHA- Gazprom League

RK Nexe – RK PPD Zagreb 23:25 (11:12)

RK Nexe: Lelić (11+0), Lorger, Vešligaj; Gadža 1, Eter 2, Zrnić 6, Mrđenović 1, Barišić-Jaman 2, Manci Mičević, Sršen 1, Nuić 1, Sakić 1, Halilković, Vegar 1, Nenadić 1, Špiler 3, Herceg 3.

RK PPD Zagreb: Stevanović (3+0), Skok (2+0); Ereš, Mrakovčić 2, Kontrec 3,  Vori 1, Cingesar, Marković 6, Horvat 3, Šušnja, Valčić J. 1, Jotić,  Valčić T., Mandalinić 1, Miklavčić 6, Pavlović 2.

 

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.