Predivne snimke Hrvatske i ove će godine obići cijeli svijet na Tour of Croatia

Predivne snimke Hrvatske i ove će godine obići cijeli svijet na Tour of Croatia

Atraktivne kadrove iz Hrvatske prenosit će televizije na čak 6 kontinenata.

Biciklistička utrka Tour of Croatia održat se od 19. do 24. travnja 2016. godine, ima etapu više, nastupit će timovi iz najvišeg ranga klasifikacije Svjetske biciklističke organizacije (UCI), kao i neke od trenutno najvećih svjetskih biciklističkih zvijezda, no značajna novost je ta da će atraktivne kadrove iz Hrvatske prenositi televizije na čak 6 kontinenata.

Utrku kroz Hrvatsku, koja ove godine počinje u Osijeku, izravno će prenositi i Eurosport, a svaku će večer emitirati i sažetke s najuzbudljivijim trenucima s etapa. TV prijenos će emitirati brojne televizijske postaje s čak 6 kontinenata u Europi, Sjevernoj i Južnoj Americi, Aziji, Africi i Australiji, od kojih će neke Tour prenositi i uživo.

“Tour of Croatia je odličan projekt, tako mi je drago što je već u drugoj godini održavanja toliko veći i bolji, bit će zaista pravo zadovoljstvo i ove godine raditi na tom projektu”, rekla je slavna producentica Ursula Romero  (International Sports Broadcasting -ISB) čije iskustvo uključuje prijenose 13 olimpijskih igara i tri svjetska nogometna prvenstva, a koja je upravo za sportske prijenose prošle godine dobila prestižnu nagradu SPORTEL.

Spomenimo kako je je organizator utrke  agencija Top Sport Events, koju predstavljaju Vladimir Miholjević, sportski i tehnički direktor te Ivan Črnjarić, event i marketing direktor utrke. Vladimir Miholjević je bivši hrvatski profesionalni biciklist, koji je jedanaest godina zaredom (od 1993. do 2004. godine) proglašavan najboljim hrvatskim biciklistom, a tijekom karijere je nastupao za strane profesionalne timove i vozio najveće svjetske biciklističke utrke poput Tour de France, Giro d’Italia i Vuelta a España.

tour of croatia 3_n

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.