Predsjednica Grabar-Kitarović i Hrvatski sabor sponzori Euro kupa u Umagu

Predsjednica Grabar-Kitarović i Hrvatski sabor sponzori Euro kupa u Umagu

Još dvadesetak dana dijeli nas od Europskog kupa u australskom nogometu u Umagu...

Kako je do Europskog kupa u australskom nogometu ostalo još nekih 20-ak dana, a pripreme naše ženske i muške reprezentacije su u punom jeku vrijedi spomenuti potporu od vrha državne vlasti. Velika je čast i priznanje Savezu australskog nogometa Hrvatske na radu u posljednjih deset godina to što su ovogodišnji sponzori kupa predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović i Hrvatski sabor.

Europski kup će biti vrlo dobro medijski popraćen, jer se dogovara suradnja s HRT-om, RTL-om i Sportskom televizijom, koja će i prenositi utakmice hrvatske reprezentacije. Također, na stranicama Saveza australskog nogometa Hrvatske bit će moguće pratiti sve utakmice s Euro kupa putem live streama. Isto tako, nekoliko portala, lokalna televizija i pregršt radijskih postaja prenosit će ovo europsko natjecanje, koje je jedno od najvećih takmičenja u australskom nogometu van Australije.

Izbornik Ante Lončar objavio je popis igrača za mušku reprezentaciju: Igor Galez, Milian Mamić, Filip Lenić, Zvonimir Murković, David Lazanin, Tomislav Nedić, Bruno Benčić (Giants), Tomislav Maršić, Josip Habljak, Josip Kravar (Hawks), Josip Josipović (Tigers), Luka Čudina, Lovre Čudina, Ivan Molnar, Ivan Ivoš, Tomislav Cvetko (Dockers).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.