Predsjednik Hajduka: “Ove sezone imperativ je Europa, iduće Kup, a za dvije godine idemo po naslov prvaka“!

Predsjednik Hajduka: “Ove sezone imperativ je Europa, iduće Kup, a za dvije godine idemo po naslov prvaka“!

Predsjednik se osvrnuo na nedavna događanja.

Foto: Ezadar.rtl.hr

Predsjednik Hajduka Jasmin Huljaj osvrnuo se na nedavna događanja u splitskom klubu.

“Prošlo je 90-ak dana otkako sam preuzeo Hajduk i došao iz visoko uređenog sustava u vruću stolicu. Odmah sam se bacio u vatru i nisam imao vremena u miru sjediti i razmišljati, no sada mi je sve već puno jasnije“, započeo je.

“U odnosu na Hajduk od prije četiri godine napravljen je veliki pomak, imamo zdravu osnovu za napredak i želimo dugoročno posložiti upravljanje klubom. Jedan od ciljeva je kvalitetnija organizacija, jer ovaj klub počiva na herojima, a njegovi zaposlenici klupski su heroji. Oni rade ovaj posao iz ljubavi, sedam dana u tjednu i to cijelu godinu“, nastavio je.

Osvrnuo se potom i na financijsko stanje:

“Danas je situacija stabilna, no moramo reći da su troškovi znatno porasli u zadnje dvije godine i nisu popraćeni porastom prihoda te su se morali pokrivati od prodaje igrača. Ukratko, imamo tri glavna smjera, razvijati sustav, naći dugoročne izvore financiranja umjesto transfera i riješiti dugoročne investicije u stadion“.

Za kraj se osvrnuo i na neizbježno pitanje, kada će Hajduk biti prvak?

“Naša vizija je razvijanje mladih igrača kroz prvu momčad i posudbe, kako bi se za dvije do tri godine borili za naslov prvaka. Ovu godinu cilj nam je stabilizirati momčad i izboriti Europu, koja je imperativ. Nagodinu ciljamo na Europu i Kup, a za dvije godine cilj će nam biti i naslov prvaka Hrvatske. Mislim da je to realno, a hoćemo li to ostvariti zavisit će o puno faktora“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.