Predsjednik HNS-a Davor Šuker u Virovitici otvorio novo igralište

Predsjednik HNS-a Davor Šuker u Virovitici otvorio novo igralište

- Daj Bože da i na ovom travnjaku izrastu novi Modrići, Mandžukići, Srne, Olići, jer će samo tako hrvatski nogomet ostati u samom svjetskom vrhu, objasnio je Šuker

Davor Šuker u Virovitici/Foto www.hns-cff.hr

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker u Virovitici je otvorio novo igralište s umjetnom travom. Prigodnom svečanošću obilježeno je otvaranje novog nogometnog igrališta s umjetnom travom kojeg su najvećim dijelom financirali Hrvatski nogometni savez i Grad Virovitica.

Igralište veličine 60×40 metara otvoreno je u sklopu sportskog kompleksa Vegeška, a na otvaranju su sudjelovali brojni uglednici iz političkog i sportskog života, uključujući govornike, predsjednika HNS-a Davora Šukera, predsjednika Županijskog nogometnog saveza i dopredsjednika HNS-a Đuru Bukvića i gradonačelnika Virovitice Ivicu Kirina.

Vrhunski opremljeni teren može se podijeliti u tri zasebna igrališta, a uz rasvjetu će biti moguće koristiti igralište i u večernjim satima kroz cijelu godinu. Uz spomenute uglednike, na otvaranju su sudjelovali i dopredsjednici HNS-a Ante Vučemilović i Miroslav Uljan, saborski zastupnik Josip Đakić te brojni drugi lokalni političari i nogometni dužnosnici.

Predsjednik HNS-a, Davor Šuker, naglasio je kako su ovakvi projekti misija Saveza:

– Bez obzira na to što HNS mora skrbiti o brojnim reprezentacijama, nikada se ne može umoriti u pružanju podrške, materijalne i svake druge, svim nogometnim sredinama u Hrvatskoj. Naime, na svjetska i europska prvenstva dolazi se preko baze, upravo s ovakvih terena. Daj Bože da i na ovom travnjaku izrastu novi Modrići, Mandžukići, Srne, Olići, jer će samo tako hrvatski nogomet ostati u samom svjetskom vrhu.

(preuzeto s http://hns-cff.hr/news/4501/suker-s-ovakvih-terena-dolaze-novi-modrici-i-mandzukici)

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.