Predsjednik Ivo Josipović primio hrvatske košarkaše i zaželio im puno uspjeha u Španjolskoj

Predsjednik Ivo Josipović primio hrvatske košarkaše i zaželio im puno uspjeha u Španjolskoj

- Nismo opterećeni medaljama, ali svi skupa zato i očekujemo od vas da s velikim zalaganjem i trudom branite boje hrvatske reprezentacije, naglasio je predsjednik Josipović

Predsjednik RH Ivo Josipović primio je uoči utakmice s Litvom u svom Uredu hrvatske reprezentativce, članove stručnog stožera te rukovodstvo Hrvatskog košarkaškog saveza.

Josipović se tom prilikom prisjetio velikih igračkih asova te klupskih i reprezentativnih uspjeha Predsjednik je istaknuo kako je košarka oduvijek bila perjanica hrvatskog sporta.

– Nismo opterećeni medaljama, ali svi skupa zato i očekujemo od vas da s velikim zalaganjem i trudom branite boje hrvatske reprezentacije. To će se sasvim sigurno dogoditi. I ja još jednom koristim priliku da vam zahvalim na svemu što činite za Hrvatsku i hrvatski sport, naglasio je predsjednik Josipović, poželjevši reprezentaciji puno uspjeha na predstojećem prvenstvu.

Glavni tajnik HKS-a, Željko Drakšić, u ime delegacije zahvalio je Predsjedniku na prijemu, uz naglasak na to kako primjećuje da je reprezentacija dolaskom dobila jednu pozitivnu energiju za koju se nada da će im pomoći u ostvarenju dobrog rezultata.

– Vjerujem da su svi ovi momci, koji su redom kao što ste rekli zaista puno radili, i spremni za rezultat koji bi razveselio cijeli naš narod, rekao je glavni tajnik. U ime igrača na pozivu i željama za dobar nastup zahvalio se kapetan Roko Leni Ukić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.