Predsjednik NK Osijeka: Isprike ne prolaze, nema oprosta za Bočkaja

Predsjednik NK Osijeka: Isprike ne prolaze, nema oprosta za Bočkaja

Ivan Meštrović, predsjednik NK Osijeka jasno je dao do znanja da ovakvi ispadi kao što je Bočkajev incident, neće biti tolerirani u klubu

foto: facebook.com/nkosijek

Bijesan kao ris bio je predsjednik Osijeka Ivan Meštrović uoči utakmice protiv Slaven Belupa u Gradskom vrtu, prve utakmice nakon što je sad već bivši igrač Osijeka Petar Bočkaj napravio veliku glupost zbog koje je izbačen iz kluba.

Zabio se Bočkaj, inače jedan od najboljih igrača Osijeka, pijan automobilom u benzinsku nakon što je bio na konertu Saše Matića. Pokušao je pobjeći s mjesta nesreće, a policija ga je kasnije uhvatila i privela.

Ispričao se, ali predsjednik Osijeka nema baš nimalo empatije prema igraču koji je ekspresno nakon incidenta izbačen iz kluba.

“Isprike ne prolaze, nema oprosta za Bočkaja. Tražit ćemo naknadu štete od njega. Sustav naših vrijednosti ne trpi takve poremećaje, ne trpi izdaju, ne trpi kukavičluk, ne trpi neprofesionalizam. Ne trpi činjenicu da netko tko je učestalo upozoravan, baci ovakvu ljagu na ugled institucije u kojoj se nalazi. NK Osijek nije niti odgojna, niti korektivna institucija, niti institucija za liječenje ovisnosti” izgovorio je u jednom dahu Meštrović i dodao:

“Izdaja je to, nego što?! Izdajnik je netko tko dvije noći prije utakmice dozvoli sebi otići na narodnjački koncert, cijele noći uživati u alkoholu i onda napraviti nešto što nije samo incident, već je i na granici prekršaja i zločina. To će još utvrditi institucije” rekao je Ivan Meštrović.

www.24sata.hr

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.