Predsjednik Rijeke službeno potvrdio najveće riječko pojačanje

Predsjednik Rijeke službeno potvrdio najveće riječko pojačanje

Matjažu Keku je ugovor s Rijekom istekao s današnjim danom, no bez puno pompe prvoligaš s Rujevice je dogovorio novi ugovor sa slovenskim stručnjakom koji je u Rijeku došao u veljači 2013. godine.

Kek je već postao najdugovječniji trener Rijeke i zapravo veliki raritet u cijeloj Hrvatskoj nogometnoj ligi gdje se treneri mijenjaju velikom brzinom. Navedeno produženje je potvrdio i Damir Mišković, predsjednik Rijeke, koji je u razgovoru za HRT rekao kako je Kek potpisao dugogodišnji ugovor.

“Produžio je ugovor na tri godine, s mogućnošću za još dvije, dakle maksimum pet godina. Za nas je to zbilja sreća, opet je pokazao da voli Rijeku, da voli sve oko Rijeke. Mi pokušavamo napraviti klub koji će na svim razinama biti najviše što u tom trenutku može.”

Mišković je potom rekao kako je usmeni dogovor između njega i Keka postojao puno prije i da u niti jednom trenutku nije bilo opasnosti da Rijeka izgubi najuspješnijeg trenera u povijesti.

“Ja i Matjaž smo se dogovorili puno prije. On voli Rijeku, mi volimo njega i zajednički ćemo nastaviti dalje u pobjede Rijeke. Činjenica da nastavljamo suradnju pokazuje da on zna što mi želimo i obrnuto. Matjaž i Rijeka su jedno i zajedno nastavljamo dalje”, zaključio je predsjednik Rijeke Damir Mišković.

Rijeka na taj način nastavlja dalje s Kekom na kormilu, a Slovenac je već Rijeci donio prvenstvo, dva Kupa i Superkup, dok je u karijeri još vodio Maribor, Al-Ittihad i reprezentaciju Slovenije.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.