Predsjednik West Hama: “Bilić će nedostatke nadoknaditi mladošću i dinamikom”

Predsjednik West Hama: “Bilić će nedostatke nadoknaditi mladošću i dinamikom”

Cilj je West Hama u idućim sezonama biti konstantno u Europi, osvoji poneki trofej te zaprijetiti Chelseau, Cityju, Unitedu, Arsenalu i Liverpoolu, nedodirljivim velikanima engleskog nogometa.

Slaven Bilić/Getty Images

Supredsjednik West Hama David Gold smatra da je glavni adut hrvatskog trenera mladost i konstantna želja za napretkom.

West Ham je po završetku sezone raskinuo suradnju s 60-godišnjim Samom Allardyceom i doveo 46-godišnjeg Slavena Bilića.

Gold je rekao kako je svjestan rizika u koji je klub ušao: “Mislim da postoji rizik sa svakim imenovanjem novog trenera i zato se ničega ne bojim. Ponajbolji treneri ne dolaze uvijek iz Premiershipa. Bilić možda nema iskustvo treniranja u Engleskoj, ali ima igračko iskustvo, a ono što mu nedostaje nadoknadit će svojom mladošću i dinamikom.”

Također, smatra kako je drugačiji tip trenera od Allardycea: “Mislim da ćemo pod Bilićem gledati napadački nogomet. Sviđa mi se njegova strast, a uz analizu svih traženih kategorija najbolje je prošao na razgovoru, kada smo pričali oči u oči. Stekao sam dobar osjećaj, razvila se kemija, a Bilića ogromna želja tjera naprijed.”

West Ham je izborio nastup u Europskoj ligi što se čini kao dobra šansa za upustiti se u borbu za trofej.

“Ozbiljno ćemo pristupiti Europskoj ligi i pokušati je osvojiti. Pripremit ćemo se za veliki broj utakmica i probat ćemo izbjeći ozljede. Biliću smo rekli da pripremi popis prioriteta za pojačanja i vidjet ćemo što možemo učiniti”, zaključio je Gold.

Cilj je West Hama u idućim sezonama  biti konstantno u Europi, osvoji poneki trofej te zaprijetiti Chelseau, Cityju, Unitedu, Arsenalu i Liverpoolu, nedodirljivim velikanima engleskog nogometa.

U 2016. godini preselit će se sa svojeg dugogodišnjeg stadiona Boleyn Grounda na Olimpijski stadion.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.