Predstavljen promotivni film “Živimo Hajduk”

Predstavljen promotivni film “Živimo Hajduk”

Predstavljen je promotivni film o Hajduku...

Foto: commons.wikimedia.org - Ballota

Danas je na Poljudu predstavljen kratak promotivni film pod imenom “Živimo Hajduk”. To je projekt Hajdukova marketinga, a autori filma su Željko Skoko, Ivan Perić i Zvonimir Pavlinović. Voditelj marketinga u Hajduku Aljoša Bašić je izjavio: “Bio je to film sa zahtjevnim zadatkom prenošenja emocije. Hvala Marijanu Banu jer nam je ustupio svoju glazbu za promociju. Šteta što su ga obveze spriječile u dolasku na predstavljanje. Također zahvaljujem gitaristu Petru Čuliću, mladim igračima i volonterima.”

Film se počeo snimati na utakmici protiv Dnipra. Najavljeno je još takvih projekata. Bašić je zaključio: “Vjerujem da će se emocija iz filma prenijeti na sve koje je to pomalo neobično. Film će postati dio turističkog obilaska stadiona.”

Željko Skoko misli: “Hvala svima na vremenu koje su odvojili za film, posebna zahvala ide Marijanu Banu. Bila je jedna zanimljiva scena s najmlađom i najstarijom osobom u filmu, petogodišnjom djevojčicom i Ivom Begom.”

Dojmove je podijelio i Ivan Perić: “Htjeli smo najemotivnije situacije. Pokazali smo poznate lokacije iz Splita, ali i transparente iz drugih krajeva. Imamo ljude različitih zanimanja i životne dobi, ali sve ih spaja ljubav prema Hajduku.”

Potom je red stigao na Zvonimira Pavlinovića: “Hvala Hajduku na prepoznavanju projekta. Nadam se da je ovo tek početak niza. Svi ljudi u filmu žive za Hajduk. Dečko koji u filmu autostopira iz Knina danas je tako stigao na predstavljanje, a na isti se način vraća kući.”

Ivo Bego je također bio na predstavljanju: “Naravno da ću doći kad je za Hajduk. Klub je meni uvijek na prvom mjestu.”

Film je pogledao i trener Hari Vukas: “Očito je da je u film uloženo mnogo emocija. Prikazuje situacije kakve su na dan utakmice. Sutra ćemo ga prikazati u autobusu tijekom puta u Zagreb radi podizanja motivacije iako to za derbi protiv Dinama nije potrebno.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.