Predstavljen službeni logotip za Euro 2018 u rukometu

Predstavljen službeni logotip za Euro 2018 u rukometu

Na kongresu Europske rukometne federacije u Dublinu domaćinstvo Europskog rukometnog prvenstva za muške – EURO 2018 dodijeljen je Hrvatskoj. Osim Zagreba, gradovi domaćini bit će još Varaždin, Poreč i Split.

Na jučerašnjoj “VEČERI RUKOMETA” svim prisutnim ljubiteljima sporta i suradnicima HRS-a službeno je predstavljen i logotip Europskog rukometnog prvenstva koje će se 2018. održati u Hrvatskoj.

Stručni žiri koji se sastoji od pet članova jednoglasno je donio odluku oko izbora službenog logotipa, a u izboru pribrojana su i dva glasa s društvenih mreža putem kojih su glasovali navijači. Stručni žiri činili su direktor Sportskih novosti Janko Goleš, novinar i komentator HRT-a Drago Ćosić, direktorica RK Lokomotiva Klaudija Bubalo, koordinator za muški rukomet u HRS-u Ivano Balić te direktor marketinga HRS-a Silvijo Njirić. Službeni logotip izradila je Katal Media.

Od brojnih navijača koji su glasovali za logotip, dresove hrvatske muške rukometne reprezentacije osvojila je Lea Lisec iz Samobora.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.