Preokret: Wolfsburg nije zainteresiran, Mandžukić prema Italiji?

Preokret: Wolfsburg nije zainteresiran, Mandžukić prema Italiji?

Mario Mandžukić navodno je na meti Milana i Juventusa...

Mario Mandžukić/Foto: Gettyimages

Mario Mandžukić vjerojatno će ovoga ljeta napustiti redove Atletico Madrida, no još je uvijek potpuno nejasno u kojem bi se putu hrvatski napadač mogao otisnuti.

Posljednjih se tjedana najčešće spominjao njegov povratak u Wolfsburg, no takve je spekulacije kategorički demantirao sportski direktor vukova Klaus Allofs. “On nije bio tema u našem klubu. Okrenut ćemo se dovođenju mlađih igrača s velikom perspektivom”, kazao je Allofs i tako priču ‘okrenuo’ u drugom smjeru.

Za Marijeve usluge sada su najzainteresiraniji – Talijani. Navodno ga žele u Milanu, osobito nakon što je na klupu ‘instaliran’ Siniša Mihajlović, a informacije kazuju kako bi na to vrlo lako pristao i sportski direktor rossonera Adriano Galliani.

Dodatni šlag na tortu dodao je novinar Tuttosporta, koji je u igru uključio i finalista Lige prvaka. “Mandžukić je napadač koji bi se savršeno uklopio u Juventus. Morata, Dybala i on jamčili bi mnogo golova”, piše te dodaje kako je posao puno izgledniji s obzirom na činjenicu da su prve torinske želje Edinson Cavani i Gonzalo Higuain trenutačno ipak preskupe opcije.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.