Prepucavanju nema kraja; Krajan: Ja nikad nisam osjetio njegovu želju za nastupom u reprezentaciji

Prepucavanju nema kraja; Krajan: Ja nikad nisam osjetio njegovu želju za nastupom u reprezentaciji

Kada će ovome medijskome ratu doći kraj?

Činilo se da će Mate Pavić imati zadnju riječ u medijskom prepucavanju sa Željkom Krajanom, ali hrvatski izbornik dobio je svoju šansu da mu uzvrati danas na HRT-u gdje je opet ponovio da je s njegove strane sve bilo odrađeno prema pravilima, ali da to isto nije bilo urađeno od strane Mate Pavića:

Mate svaki put ima pozivnicu, ja ga trebam, moj je zadatak pozvati ga jer je igrač kojeg trebam u timu. No svaki put sam došao do odbijanja i nemogućnosti bilo kakve komunikacije s njegove strane. Nisam nikad osjetio nikakvu želju s njegove strane nakon tog nesporazuma koji se dogodio prije par godina da želi neke stvari promijeniti…“.

Krajan nije stao na tome nego je nastavio dodavati još benzina u ovu već veliku medijsku vatru koja se razbuktala između njega i Mate Pavića:

“U Davis Cup tih tjedan dana imamo neka svoja pravila po kojima funkcioniramo, imamo jedan teren, ne četiri-pet kao na turnirima gdje dečki mogu trenirati cijele dane, imamo limit koliko sati dečki mogu trenirati. Njemu se tu neke stvari nisu sviđale, ali to je pravilo koje svi u Davis Cupu poštuju, a on ga nije htio ni želio poštovati i ja sam bio primoran jedanput ga ne pozvati zbog toga. Nakon toga on nikad više nije promijenio svoje mišljenje, valjda i dalje stoji kod toga da pod tim uvjetima ne želi biti u ovoj ekipi”.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.