Presretan sam, još ne vjerujem što se dogodilo!

Presretan sam, još ne vjerujem što se dogodilo!

Hrvatski gimnastičar Tin Srbić novi je prvak svijeta na preči! I poslije prespavane noći zvuči SAVRŠENO!

Naše 21-godišnje čudo donijelo je hrvatskoj povijesni prvi svjetski gimnastički naslov i ukupno treću svjetsku medalju nakon srebra Filipa Udea na konju s hvataljkama i bronce Marija Možnika na preči 2014. u Nanningu.

Nevjerojatno finale! Osvojio sam zlatnu medalju. Još uvijek ne znam što se točno događa, moram malo to prespavati da bih bio svjestan – u šoku je još dugo nakon finala bio Tin, ali i njegov trener Lucijan Krce.

– Osjećao sam se stvarno odlično prije samog nastupa, ali kako sam nastupao sedmi, nisam uopće gledao kako su drugi dečki odradili svoje vježbe nego sam se koncentrirao na svoju. Tako da kad sam došao gore i pripremao se za svoju vježbu na podiju, pogledao sam gore na ekran da vidim  je li Japanac koji je išao prije mene dobio ocjenu i krajičkom oka sam vidio 14,233 da je bila ocjena od Epke Zonderlanda i da je to prva ocjena. Pomislio sam u sebi „to možeš sa svojom pravom vježbom ostvariti“, ali sam se onda uspio smiriti, rekao sam si „samo radi ono što uvijek radiš i na treningu“ i tako je bilo. Možda čak i malo bolja vježba nego u kvalifikacijama, što je i ocjena pokazala, pola desetinke je bila bolja. Stvarno sam presretan i još ne vjerujem da se to dogodilo.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.