Prijateljska utakmica: Hrvatska U-17 reprezentacija opet uspješnija od Armenije

Prijateljska utakmica: Hrvatska U-17 reprezentacija opet uspješnija od Armenije

Hrvatska - Armenija 4:1(Markota 23', Olujić 35', Kotlar 55', 4:1 Brekalo 72'/Gukasjan 17')

Foto www.hns-cff.hr/Drago Sopta

U svom drugom prijateljskom nastupu protiv Armenaca, ovoga puta na stadionu u Lučkom, Hrvatska U-17 ubilježila je i drugu pobjedu, premda su ovoga puta gosti poveli.

Igrala se 17. minuta kada je Gukasjan svladao Šempera odličnim udarcem s 20 metara, no nije se dugo čekalo na poravnanje. Samo šest minuta poslije Đurasek je pucao nakon akcije s Martinkovićem, a odbijenu loptu u mrežu sprema Markota.

Prije odlaska na odmor, mladi su Hrvati preokrenuli rezultat. Olujić je s desne strane, s oko 15 metara, pogodio suprotni kut armenskog gola.

Potvrda pobjede stigla je u nastavku. U 55. minuti Brekalo je pronaša Kotlara, koji preciznim i jakim poluvolejem također pogađa suprotni kut, a četvrti je pogodak bio djelo Brekala iz blizine, nakon lijepe akcije u 72. minuti u kojoj mu je asistirao Pasariček.

Prijateljska utakmica – U-17

Hrvatska – Armentija 4:1 (2:1)

Strijelci: 0:1 – Gukasjan (17′), 1:1 – Markota (23′), 2:1 – Olujić (35′), 3:1 – Kotlar (55′), 4:1 – Brekalo (72′)

HRVATSKA: Šemper, Prugovečki, Leovac, Tuba, Olujić, Karamarko, Đurasek, Simonović, Martinković, Blatančić i Markota. (Još su igrali: Kalaica, Soldo, Borovec, Pasariček, Lovren, Kotlar, Brekalo, Majić i Hudećek).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.